Recentie

Uw bevindingen?


Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Koffer

★★★★★
Na reparatie kwam mijn oude attachékoffer weer als herboren terug
- Ruud

Trekstang-Laptop trolley

★★★★★
De trekstang van de laptop trolley was stuk, Quist heeft het kunnen repareren ipv het compleet te moeten vervangen. Super service en meegedacht! Dank je wel!
- Bart Lambrechts

Tweede leven voor mijn rugzak

★★★★★
Ik ben bovengemiddeld gehecht aan mijn rugzak welke ik van mijn vader heb gekregen. Nadat mijn vader enkele weken geleden overleden is kreeg mijn rugzak alleen maar meer sentimentele waarde... ik was ontdaan toen de rits van het voorvak (door mijn eigen onnadenkendheid) kapot ging. Cees heeft deze keurig en vakkundig gerepareerd zodat deze hopelijk weer jaren meegaat... Tijdens het afgeven van de rugzak benoemde ik ook een slijtage plek in het voorvak, waarop Cees direct aangaf dit (gratis) te zullen maken... Vandaag kreeg ik mijn rugzak terug... niet alleen was de slijtage plek super netjes gemaakt, maar ook nog eens met een stevig stofje wat helemaal matched met mijn rugzak... Blij en dankbaar dat er nog vakmensen bestaan zoals Cees!
- Wendy van Erp

Muziekinstrumentenkoffer

★★★★★
Kees Quist heeft voor mij een oude trombonekoffer in ere hersteld: grote klasse!
- Arjen Reeser

Reparatie laptoptas

★★★★★
Na intensief gebruik had mijn lederen laptoptas versleten hengsels. Deze zijn keurig hersteld door dhr. Quist. Gelijk de hele tas nagelopen en ook nieuwe trekleertjes aan de ritsen gezet. Voor mij voelt de tas weer als nieuw. Deze kan weer jaren mee. Fijn dat er nog vakmensen zijn!
- Jeroen

Reparatie tas

★★★★★
De rits van mijn leren tas was kapot. Quist heeft deze klus tot volle tevredenheid uitgevoerd. Hij had zelfs een rits liggen van hetzelfde merk en heeft deze onzichtbaar vervangen. Had hiervoor wel eens iets weggebracht bij een schoenmaker wat ook gestikt moest worden. Wat een verschil. Bij hem ouderwets vakmanschap. En voor een goede prijs! Daarnaast is mijn tas weer als nieuw door hem gepoetst. Gewoon fijn dat zijn dat er nog specialisten zijn.
- C Hordijk

Heel veel dank meneer Quist

★★★★★
Een zeer bekwaamde ambachtsman en een fijn persoon. Jammer wanneer hij voorgoed met volle pensioen gaat. Waar vind je een vervanger die hem kan evenaren.
- Es

Vakwerk

★★★★★
Een prachtig stuk vakwerk. Ik ben iedere keer weer opnieuw dankbaar dat ik bij Cees terecht kan en dat hij nog steeds dit vak wil uitoefenen. Dank je wel Cees
- Jacqueline

Reparatie tas

★★★★★
Snelle en zeer vakkundige reparatie van mijn waardevolle leren handtas. De heer Quist is een tovenaar in het onzichtbaar herstellen van iets dat gerepareerd moet worden. Ik kan iedereen aanbevelen om, indien nodig, van zijn uitstekende vakkennis gebruik te maken.
- Josée Huisman

Bijzonder goed

★★★★★
Mijn favoriete trolley op 4 wieltjes ging stroef lopen en het werd ook zwaarder om de trolley vooruit te trekken. Een Samsonite van 20 jaar oud, mijn favoriet. Ik had gezocht naar een nieuwe, maar de oude was op punten toch beter. LJa de fietsenmaker moest wel lachen toen ik vroeg of hij iets voor mij kon doen. Eén wieltje was zichtbaar stuk? Klein fietsbandje? En hoe kwam ik dan bij Cees Quist terecht? Via, via, hele aardige mensen en de fietsenmaker gaf wel de eerste tip. Een paar uur later stapte ik al in het ateler van Cees Quist binnen. En Cees zette er niet één nieuw wieltje onder maar vier. Voor een hele aantrekkelijke prijs, kant en klaar in 4 dagen. Een nieuwe trolley. Wat een wereldzaak en wat een geweldige vakman! Hartelijk dank Cees!
- Clazien Immink

Reparatie koffertje

★★★★★
Mijn 22 jaar oude leren koffertje is weer in perfecte staat gerepareerd, zo dat hij weer jaren mee kan. Zo blij mee, ben er best aan gehecht. Top reparatie!
- Ed Robinson

Topper

★★★★★
Als Cees het niet kan maken, kan niemand het. Iedere keer netjes gemaakt en het goede advies. Ik hoop dat je het nog blijft doen.
- Manon

Tas reparatie

★★★★★
Het hengsel van mijn leren tas was gescheurd Daarvoor moest de voering los voordat het gerepareerd kon worden Je ziet er helemaal niets meer van. Ik kan mn tas weer gebruiken. Top... Ik zal het zeker aan bevelen als je reparaties hebt aan tas, koffer e.d.
- Jeanne Mussche

Geweldige Vakman en Kwaliteit

★★★★★
Ik kom er al 30 jaar, dus geef even geen voorbeelden. Gewoon naar toe gaan!
- Elke van Geelen

Super vakman

★★★★★
Reparaties super uitgevoerd, zowel mijn koffer als Tas. Kom hier al jaren, vakman op leergebied ETC.
- Nelly De Zwart

antieke koffers

★★★★★
In Engeland kocht ik een paar vooroorlogse lederen koffers ,waar het e.e.a. aan mankeerde , w.o een door droogte afgescheurd handvat. De heer Cees Quist heeft dit vakkundig gerepareerd met het gebruiken van leder en nagels uit die tijd.Ambachtslieden als de heer Quist zijn uiterst zeldzaam geworden en op de vingers van één hand te tellen.Hopelijk gaat hij - gelet op zijn leeftijd - nog enige tijd door.Zéér aanbevolen!
- albert hulsman