Recentie

Uw bevindingen?


Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Koffer

★★★★★
Na reparatie kwam mijn oude attachékoffer weer als herboren terug
- Ruud

Trekstang-Laptop trolley

★★★★★
De trekstang van de laptop trolley was stuk, Quist heeft het kunnen repareren ipv het compleet te moeten vervangen. Super service en meegedacht! Dank je wel!
- Bart Lambrechts

Tweede leven voor mijn rugzak

★★★★★
Ik ben bovengemiddeld gehecht aan mijn rugzak welke ik van mijn vader heb gekregen. Nadat mijn vader enkele weken geleden overleden is kreeg mijn rugzak alleen maar meer sentimentele waarde... ik was ontdaan toen de rits van het voorvak (door mijn eigen onnadenkendheid) kapot ging. Cees heeft deze keurig en vakkundig gerepareerd zodat deze hopelijk weer jaren meegaat... Tijdens het afgeven van de rugzak benoemde ik ook een slijtage plek in het voorvak, waarop Cees direct aangaf dit (gratis) te zullen maken... Vandaag kreeg ik mijn rugzak terug... niet alleen was de slijtage plek super netjes gemaakt, maar ook nog eens met een stevig stofje wat helemaal matched met mijn rugzak... Blij en dankbaar dat er nog vakmensen bestaan zoals Cees!
- Wendy van Erp

Muziekinstrumentenkoffer

★★★★★
Kees Quist heeft voor mij een oude trombonekoffer in ere hersteld: grote klasse!
- Arjen Reeser

Reparatie laptoptas

★★★★★
Na intensief gebruik had mijn lederen laptoptas versleten hengsels. Deze zijn keurig hersteld door dhr. Quist. Gelijk de hele tas nagelopen en ook nieuwe trekleertjes aan de ritsen gezet. Voor mij voelt de tas weer als nieuw. Deze kan weer jaren mee. Fijn dat er nog vakmensen zijn!
- Jeroen

Reparatie tas

★★★★★
De rits van mijn leren tas was kapot. Quist heeft deze klus tot volle tevredenheid uitgevoerd. Hij had zelfs een rits liggen van hetzelfde merk en heeft deze onzichtbaar vervangen. Had hiervoor wel eens iets weggebracht bij een schoenmaker wat ook gestikt moest worden. Wat een verschil. Bij hem ouderwets vakmanschap. En voor een goede prijs! Daarnaast is mijn tas weer als nieuw door hem gepoetst. Gewoon fijn dat zijn dat er nog specialisten zijn.
- C Hordijk

Heel veel dank meneer Quist

★★★★★
Een zeer bekwaamde ambachtsman en een fijn persoon. Jammer wanneer hij voorgoed met volle pensioen gaat. Waar vind je een vervanger die hem kan evenaren.
- Es

Vakwerk

★★★★★
Een prachtig stuk vakwerk. Ik ben iedere keer weer opnieuw dankbaar dat ik bij Cees terecht kan en dat hij nog steeds dit vak wil uitoefenen. Dank je wel Cees
- Jacqueline

Reparatie tas

★★★★★
Snelle en zeer vakkundige reparatie van mijn waardevolle leren handtas. De heer Quist is een tovenaar in het onzichtbaar herstellen van iets dat gerepareerd moet worden. Ik kan iedereen aanbevelen om, indien nodig, van zijn uitstekende vakkennis gebruik te maken.
- Josée Huisman

Bijzonder goed

★★★★★
Mijn favoriete trolley op 4 wieltjes ging stroef lopen en het werd ook zwaarder om de trolley vooruit te trekken. Een Samsonite van 20 jaar oud, mijn favoriet. Ik had gezocht naar een nieuwe, maar de oude was op punten toch beter. LJa de fietsenmaker moest wel lachen toen ik vroeg of hij iets voor mij kon doen. Eén wieltje was zichtbaar stuk? Klein fietsbandje? En hoe kwam ik dan bij Cees Quist terecht? Via, via, hele aardige mensen en de fietsenmaker gaf wel de eerste tip. Een paar uur later stapte ik al in het ateler van Cees Quist binnen. En Cees zette er niet één nieuw wieltje onder maar vier. Voor een hele aantrekkelijke prijs, kant en klaar in 4 dagen. Een nieuwe trolley. Wat een wereldzaak en wat een geweldige vakman! Hartelijk dank Cees!
- Clazien Immink

Reparatie koffertje

★★★★★
Mijn 22 jaar oude leren koffertje is weer in perfecte staat gerepareerd, zo dat hij weer jaren mee kan. Zo blij mee, ben er best aan gehecht. Top reparatie!
- Ed Robinson

Topper

★★★★★
Als Cees het niet kan maken, kan niemand het. Iedere keer netjes gemaakt en het goede advies. Ik hoop dat je het nog blijft doen.
- Manon

Tas reparatie

★★★★★
Het hengsel van mijn leren tas was gescheurd Daarvoor moest de voering los voordat het gerepareerd kon worden Je ziet er helemaal niets meer van. Ik kan mn tas weer gebruiken. Top... Ik zal het zeker aan bevelen als je reparaties hebt aan tas, koffer e.d.
- Jeanne Mussche

Geweldige Vakman en Kwaliteit

★★★★★
Ik kom er al 30 jaar, dus geef even geen voorbeelden. Gewoon naar toe gaan!
- Elke van Geelen

Super vakman

★★★★★
Reparaties super uitgevoerd, zowel mijn koffer als Tas. Kom hier al jaren, vakman op leergebied ETC.
- Nelly De Zwart

antieke koffers

★★★★★
In Engeland kocht ik een paar vooroorlogse lederen koffers ,waar het e.e.a. aan mankeerde , w.o een door droogte afgescheurd handvat. De heer Cees Quist heeft dit vakkundig gerepareerd met het gebruiken van leder en nagels uit die tijd.Ambachtslieden als de heer Quist zijn uiterst zeldzaam geworden en op de vingers van één hand te tellen.Hopelijk gaat hij - gelet op zijn leeftijd - nog enige tijd door.Zéér aanbevolen!
- albert hulsman

Fantastische service

★★★★★
Wat een top bedrijf, snelle en persoonlijke benadering en neemt de tijd om op zoek te gaan naar het onderdeel. Onze koffer hoeft hierdoor niet naar de stort. Super bedankt Cees.
- Remko

Fantastisch

★★★★★
Waar vind je dit nog? Zo een fantastische service en meedenken. Heel snel gerepareerd . Ongelofelijk blij mee
- Karin

prima ervaring bij Cees Quist

★★★★★
Vandaag twee tassen opgehaald. Bij een tas was het binnenwerk (de voering) kapot en deze is nu super netjes gerepareerd. Bij een andere tas zijn de drukknopen van het hengsel vervangen door nagels, zodat het hengsel niet vanzelf open gaat. Dit alles is gedaan voor 25 euro. Bij Cees Quist lijkt er geen sprake te zijn van inflatie!
- Saartje Dienske-Beckers

Slot koffer

★★★★★
Ik ben super geholpen met een nieuw combinatie slot voor mijn samsonite koffer. Wat een service! Na 1 dag lag het slot al in de brievenbus !
- Desiree Dieben

Reparatie 2 maal Italiaanse damestassen

★★★★★
Mijn vrouw had 2 handtassen meegenomen uit Italie. Na intensief gebruik moest er van 1 het hengsel worden gerepareerd en van 1 tas het hangoog wat in het leer verwerkt was en was losgegaan. Bij diverse tassenzaken konden zij niets voor mij betekenen. De heer Quist heeft beide tassen uitmuntend gerepareerd! Met gebruik van materiaal wat voorhanden was is de reparatie niet eens meer zichtbaar! Mijn vrouw is erg blij en deze tassen gaan nog jaren mee. Als je een reparatie hebt die niemand aandurft, breng vooral een bezoek aan het atelier van de heer Quist!
- Peter

Maken schouderband

★★★★★
Via via heb ik een Thierry Mugler schoudertas gekocht. Deze had geen schouderband meer. De heer Quist heeft een schouderband weten te maken van hetzelfde materiaal en in dezelfde stijl. Super vakmanschap en expertise, ben heel blij dat ik hier langs gegaan ben! Ik kan deze vakman aan eenieder aanraden!
- Peter

Wat een service!!

★★★★★
Ik heb 2 Samsonite koffers met ieder 2 wielen die zodanig versleten waren dat de koffers onbruikbaar waren. Samsonite zelf kon deze wielen niet leveren. Ik heb mijnheer Quist gemaild of hij deze wielen kon leveren. Ik werd al heel snel teruggebeld dat hij 2 nieuwe wielen had en ook nog 2 gebruikte. Deze 4 wielen werden de volgende dag bezorgd. Omdat ik toch liever ook de 2e koffer van nieuwe wielen wilde voorzien heb ik mijnheer Quist gemaild met de vraag of hij nog eens wilde kijken in een "verborgen plekje"in zijn magazijn. Ik werd op zondagmiddag teruggebeld met de vraag of ik een vooruitziende blik had want hij had inderdaad op een "verborgen plekje" nog 2 nieuwe wielen gevonden. Deze werden ook heel snel bezorgd en wij beschikken voor een gering bedrag over 2 uitstekend rijdende Samsonite koffers. Mijnheer Quist u bent een held!!
- Bas Bijl

Super reparatie

★★★★★
Mijn documenten koffertje was na jaren zo versleten, zag er niet meer uit, handgreep en sluitwerk allemaal versleten. Ik kreeg een tip, dat dhr. QUIST in Capelle aan den IJssel, tot veel in staat was. Langs gebracht op zaterdag, (dan ben ik vrij) waar vind je dat nog! Na een week weer opgehaald, super, zag er weer als nieuw uit. Alles weer keurig in orde. Onbegrijpelijk, wat een vakman.
- Jacob

Handtas gerepareerd

★★★★★
Mijn leren handtas was niet meer te gebruiken, omdat het handvat was losgegaan. Hij is heel netjes gerepareerd en verstevigd. Ik ben blij dat ik hem nu weer kan gebruiken!
- Jeanine

Louis Vuitton tas

★★★★★
Het hengsel van mijn Louis Vuitton tas was gegaan. Het is al een oude tas dus mij heel dierbaar. Meneer Quist kwam met een mooie oplossing die hij van te voren met mij had besproken. Al snel kon ik mijn tas weer ophalen en hij ziet er perfect uit. Super blij mee en nu kan ik nog jaren genieten van mijn tas. Bedankt!
- Saskia

Top vakman

★★★★★
Wat defect binnen komt gaat er als nieuw werr uit. Top vakman.
- adriana westphal

herstel motorkoffers

★★★★★
Klinknagels van de lederen motorkoffers waren allemaal doorgeroest. Cees heeft ze prima vervangen tegen een schappelijke prijs. Heel erg blij mee.
- Joep

Weer als nieuw

★★★★★
De heer Quist heeft mijn 22 jaar oude Italiaanse tas onder handen genomen. Nieuw handvat, slot werkt weer en hij staat weer mooi recht. Een tas met een verhaal laten restaureren door Quist is veel leuker dan een nieuwe kopen.
- Ben

Michael kors rugtas

★★★★★
De rits van Michael kors rugtas was gescheurd en ik weet dat niet iedereen dit kan repareren. Alleen een echte ambachtsman kan dit repareren! Super werk verricht en rekening gehouden met alle details! Echte vakman werkt met precisie en...geeft vertrouwen. Als er weer iets is met mijn tassen weet ik dat ik bij mag aankloppen bij Cees Quist
- L. Karatas