Recentie

Uw bevindingen?


Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Koffer

★★★★★
Na reparatie kwam mijn oude attachékoffer weer als herboren terug
- Ruud

Trekstang-Laptop trolley

★★★★★
De trekstang van de laptop trolley was stuk, Quist heeft het kunnen repareren ipv het compleet te moeten vervangen. Super service en meegedacht! Dank je wel!
- Bart Lambrechts

Tweede leven voor mijn rugzak

★★★★★
Ik ben bovengemiddeld gehecht aan mijn rugzak welke ik van mijn vader heb gekregen. Nadat mijn vader enkele weken geleden overleden is kreeg mijn rugzak alleen maar meer sentimentele waarde... ik was ontdaan toen de rits van het voorvak (door mijn eigen onnadenkendheid) kapot ging. Cees heeft deze keurig en vakkundig gerepareerd zodat deze hopelijk weer jaren meegaat... Tijdens het afgeven van de rugzak benoemde ik ook een slijtage plek in het voorvak, waarop Cees direct aangaf dit (gratis) te zullen maken... Vandaag kreeg ik mijn rugzak terug... niet alleen was de slijtage plek super netjes gemaakt, maar ook nog eens met een stevig stofje wat helemaal matched met mijn rugzak... Blij en dankbaar dat er nog vakmensen bestaan zoals Cees!
- Wendy van Erp

Muziekinstrumentenkoffer

★★★★★
Kees Quist heeft voor mij een oude trombonekoffer in ere hersteld: grote klasse!
- Arjen Reeser

Reparatie laptoptas

★★★★★
Na intensief gebruik had mijn lederen laptoptas versleten hengsels. Deze zijn keurig hersteld door dhr. Quist. Gelijk de hele tas nagelopen en ook nieuwe trekleertjes aan de ritsen gezet. Voor mij voelt de tas weer als nieuw. Deze kan weer jaren mee. Fijn dat er nog vakmensen zijn!
- Jeroen

Reparatie tas

★★★★★
De rits van mijn leren tas was kapot. Quist heeft deze klus tot volle tevredenheid uitgevoerd. Hij had zelfs een rits liggen van hetzelfde merk en heeft deze onzichtbaar vervangen. Had hiervoor wel eens iets weggebracht bij een schoenmaker wat ook gestikt moest worden. Wat een verschil. Bij hem ouderwets vakmanschap. En voor een goede prijs! Daarnaast is mijn tas weer als nieuw door hem gepoetst. Gewoon fijn dat zijn dat er nog specialisten zijn.
- C Hordijk

Heel veel dank meneer Quist

★★★★★
Een zeer bekwaamde ambachtsman en een fijn persoon. Jammer wanneer hij voorgoed met volle pensioen gaat. Waar vind je een vervanger die hem kan evenaren.
- Es